Dagelet Sport heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt workouts, programma's en events aan die zorgen voor: Dopamine, Ontspanning, Kracht, Uithoudingsvermogen en Souplesse. Daarmee maakt de DOKUS methode een positief verschil voor lichaam en geest.
STRONG & ZEN IN TEN 

Online Programma

Een 10 weken programma waarin je werkt aan een dopamine levensstijl. Aan de hand van vijf sleutels neem je 10 stappen die verschil maken voor je energie en gezondheid. Word sterker en leef lichter. 


Meer info


PARKWORKOUT & PILATES 

Goeps & Privélessen

In de Parkworkouts worden balans, conditie, kracht en stretch oefeningen gecombineerd. Pilatesgroepslessen voor meer corekracht en flexibiliteit. De studio Pilates zijn privélessen waarbij gebruik gemaakt wordt van toestellen. 


Meer info


SILENT EXPERIENCE

Workshops & Speciale edities

Deze ervaring zorgt voor een ultieme dopamine boost. Op unieke locaties bewegen met Silent disco koptelefoons, gebruik makend van verschillende thema's. Ook maatwerk voor bedrijven.


Meer info
 EEN DOPAMINE LEEFSTIJL: 

 

 Geeft energie, daadkracht, mentale scherpte en een goed gevoel over jezelf.  

 Over Dokus

Dokus Dagelet werkt sinds 2005 als sportcoach. In 2010 is ze voor zichzelf begonnen met Dagelet Sport. 


"In 2006 besloot ik de lessen die ik binnen gaf buiten te gaan geven. Uit eigen ervaring wist ik hoe goed 'groene oefeningen' zijn voor o.a. je conditie, energie, humeur en welzijn. Naast de groene oefeningen geloof ik erg in de helende werking van Pilates. Beide zijn een vorm van sporten waar je lichaam en geest blij van worden. Die ervaring wil ik graag aan anderen meegeven". 


"Bewegen is de katalysator voor positiviteit, veerkracht en vitaliteit."


Meer lezen