STRONG & ZEN in TEN

Wil je sterker en fitter worden, heb je behoefte aan meer energie en ontspanning? 


GELUK BEGINT BIJ EEN GEZOND LICHAAM

Dagelet Sport heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt workouts en programma's aan die de aanmaak van dopamine verhogen en daarmee een positief verschil maken voor lichaam en geest. Wil jij ook zo'n dopamine leefstijl? Meer energie, je sterker voelen en makkelijker kunnen ontspannen. Leven met veerkracht. Stevig staan en kleurrijk/licht leven. Kun je wel wat inspiratie, motivatie en hulp hierbij gebruiken?

 HERKENBAAR? 

 weinig bewegen...  stijf...

 ongezond voelen... weinig energie...

 negatieve gedachten... onzeker... 

 


JE BENT NIET DE ENIGE

We zitten te veel, zijn teveel in ons hoofd bezig en te weinig met ons lijf. We bewegen en ontspannen te weinig. Er zijn ontelbare diëten en voedingsrichtlijnen, maar welke werkt wel voor jou en waar wordt jouw lichaam nu echt blij van? Het kan ook anders, simpeler: wat zijn de gewoontes die echt een verschil maken? 

Daarvoor heb ik STRONG & ZEN in TEN ontwikkeld.
MIJN VERHAAL - EN HOE HET IS BEGONNEN

Ik ben Dokus Dagelet en werk sinds 2005 als sportcoach. Toen ik in 2006 de marathon van New York liep zat ik in een enorme flow. Ik stond overdag voor de klas, ’s avonds gaf ik sportles, genoot van mijn gezin en maakte met de buurtkinderen theatervoorstellingen. Whoop whoop alles kreeg ik voor elkaar en de marathon liep ik onder de 4 uur: super trots.


Lopen was mijn uitlaatklep en gaf me enorme energie om alle andere dingen voor elkaar te krijgen. Ondanks dat mijn knieën opspeelden ging ik door met halve marathons en kortere afstanden. Tot ik op een gegeven moment niets meer kon. Ik kon geen trap meer op en af en gewoon lopen was pijnlijk. Werken werd ook ineens teveel en ik kwam in donkere wolken terecht. Toen die wolken pikzwart werden dacht ik ‘en nu is het klaar’.


Ik ben de oefeningen die ik tijdens de sportles binnen gaf zelf buiten gaan doen. Rustig opbouwen en genieten van de seizoenen en de helende kracht van de natuur en het bewegen. Hierbij ben ik Fitness- en Pilatesoefeningen standaard gaan samenvoegen en ik ben gaan mediteren. De energie, blauwe lucht, zon en inspiratie kwamen weer terug. Het werd duidelijk wat ik echt wilde en waar ik mijn focus op moest leggen. Ik voelde me weer sterk en veerkrachtig en mijn knieën gingen weer beter. Ik wist dat dat kwam door de combinatie van buiten trainen, de mix van Pilates en Fitness oefeningen en het bewust zijn van je brandstof en gedachten. Deze ervaring wil ik graag aan anderen doorgeven.


In 2010 was Dagelet Sport een feit. Nog elke dag ben ik daar dankbaar voor.


"Zorg voor je grootste goed. 

Ga naar buiten, beweeg en neem verantwoordelijkheid voor je voeding en gedachten. Lekker in je vel zitten betekent meer energie, een hogere belastbaarheid, meer zelfvertrouwen en meer balans. Bewegen is een wondermiddel en verbetert de kwaliteit van je leven. Ons lichaam is ervoor gemaakt".STRONG & ZEN
In dit 10 weken programma gaan we 10 stappen zetten naar meer energie, vitaliteit, kracht en ontspanning. Dit doe je met behulp van 5 sleutels. Je bepaalt je doel (wat wil je bereiken in deze 10 weken) en daarna gaan we aan de slag met gezonde voeding, beweging, gedachten en slapen
Qua bewegen komt alles aan bod: balans, kracht, conditie en flexibiliteit.

TOOLS THAT RULE
Zie hier de sleutels en stappen die jou gaan helpen aan een dopamine leefstijl.


 

EXTRA HULP IS ALTIJD BIJ DE HAND

LIVE ZOOM TRAININGEN
Tijdens de live les (5x) gaan we aan de slag met de sleutels en doen we de nieuwe training van die week samen. Je krijgt toegang tot de 'Strong & Zen' pagina's waarin alle inhoud en de trainingsvideo's te vinden zijn. 

JE KUNT ME ALLES VRAGEN
Bij vragen of uitdagingen die je tegenkomt tijdens het programma kun je altijd contact met me opnemen voor hulp.

HET WERKBOEK
Je ontvangt je persoonlijke werkboek waarin je alles kunt bijhouden en noteren voor beter inzicht en consistentie.


EVEN EEN KIJKJE BINNEN...

Zie hier het schema van de 10 weken waarin je dé 10 stappen gaat nemen naar een dopamine leefstijl. 


AAN HET EINDE VAN HET PROGRAMMA HEB JE:

 

 GEMAKKELIJKE GEZONDE GEWOONTES ONTWIKKELD 


 >> Een verbeterde conditie  
 Je hart- longsysteem heeft een boost gehad. Sprintjes gaan makkelijker, je uithoudingsvermogen is verbeterd en je stofwisseling heeft hier ook voordelen van.


 >> Fittere spieren  
 Je hebt meer kracht en je voelt je sterker.

 >> Meer bewegingsvrijheid  
De spieren zijn niet alleen sterker maar ook langer gemaakt zijn. Je souplesse/verkracht is vergroot.

 >> Een meer ontspannen lijf én geest 
Door beweging en simpele ontspanningsoefeningen meer rust ervaren.


 >> Een gezond en energiek gevoel 
Bepaald de kwaliteit van je leven. Genoeg energie voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.


 >> De kennis en inspiratie dit zo te houden  
 Je kent de 'Tools that Rule' en gebruikt ze. Je hebt nu een goede basis om  jezelf hierin te blijven uitdagen.

 >> Heel veel gezonde en lekkere recepten 

Voeding waar je lichaam en geest blij van worden.

 

 

 

 

ONZE CURSISTEN AAN HET WOORD


 MEET DEBORAH

 "Toen ik begon aan Strong & Zen in Ten had ik niet verwacht, gehoopt, dat het zo positief zou uitpakken voor mij. Ik denk dat iedereen eruit kan halen wat zij/hijop dat moment nodig heeft".


MEET CLAIRE
"Te gek hoe we in 10 weken verschil voelden in energie, kracht en flexibiliteit. Door dit programma zijn we echt dingen anders gaan doen met een heel mooi resultaat: precies wat we nodig hadden. Dank Dokus!"


MEET ESTHER

Dokus Dagelet / Strong & Zen in Ten geeft je energie voor tien. Ze begeleidt je bij het opbouwen van gewoontes voor een meer gezond en ontspannen leven. En geeft je hiervoor de basis om dit voort te zetten in een dagelijkse routine die na 10 weken vanzelf gaat. Win win win. 


 NU  VOOR €19,90 PER WEEK


 Voor de prijs van een lunch buiten de deur of een bioscoopje pakken tracteer je zelf op een gezonde investering in je lichaam en geest waar je je hele leven lang profijt en plezier van hebt. Je schrijft je in voor 10 weken waarin je 5x een gezamenlijke online live les volgt en elke week een persoonlijke video ontvangt. Aan het einde van het programma is er een live bijeenkomst. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de 'Strong & Zen' pagina's waarin elke week de nieuwe informatie en de trainingsvideo wordt toegevoegd. Je ontvangt een persoonlijk STRONG & ZEN in TEN werkboek waarin je alles kunt bijhouden. In een groepsapp ontvangt je extra info en inspireren we elkaar.


BONUS:

Echte live bijeenkomst op het einde van de 10 wekenreeks! Bestaande uit een les waarin alles samenkomt:-)


De online lessen zijn om de week op dinsdag van 19.30-20.30 uur.
Het programma vindt 3x per jaar plaats. Het eerst volgende programma start op dinsdag 7 mei 2024. De eerste Zoombijeenkomst is op dinsdag 14 mei 2024.
.
 Kosten van het programma zijn in totaal € 199,- (inclusief alle lessen, werkboek, video's, audiomateriaal en persoonlijk advies).


JA, IK DOE MEE! 

Ben je er klaar voor? Wat wil jij bereiken? Of wil je nog meer informatie? 

Laat het me weten en geef jezelf op voor de eerstvolgende editie die start op 7 mei 2024

Voor informatie of aanmelden kun je gebruik maken van het inschrijfformulier of mailen naar dokus@dageletsport.nl